Dana Api Therma 550w 32cm.

Dana Api Therma 550w  32cm.
1.862,00 kr
Beställningsvara

Värmespiral DANA api THERMA är en värmespiral, som kan levereras i två storlekar: DANA api THERMA 550 W till Ø 32 cm silar och DANA api THERMA II 1000W till Ø 45 cm silar.

Värmen kontrolleras av en termostat och en tempgivare. Värmespiralen gör det lätt att sila kall eller kristalliserad honung. Den kan också användas till att göra honung flytande. Tempgivaren är mycket viktig, då den skyddar mot överhettad honung. Silarna smälter inte sönder. Nylonspets silar.

Det speciella med dessa silar är ett litet snöre med en ring. När silen börjar tätna av vax så lyfter man i snöret varpå vaxet lossnar & blir flytande ovanpå honungen. Detta gäller endast för 200 & 350 micron silar.

Pris (inkl. moms):
1.862,00 kr
Pris (exkl. moms):
1.489,60 kr
Artikelnummer:
109170
Kategori:
Silning

Behöver du hjälp med ditt köp?

Är du ny på biodling och behöver hjälp med att välja ut rätt varor, eller vad som passar med vad - då kan ni boka en tid för ett besök hos oss där vi tillsammans kommer fram till vilka produkter som passar er bäst.

Förbeställ

För dig som vet vad du behöver går det bra att förbeställa varor, som du sedan enkelt kan hämta ut hos oss vid valt upphämtningsdatum. Betalning görs genom faktura som bifogas med dina varor.

Navigera till de olika produkter du önskar och lägg till respektive produkt med knappen nedan.

st/kg  

För att lägga till fler artiklar använd sökrutan eller kategorierna till vänster.

Relaterade produkter